Increased ventilation of the living room was made possible by taking down the walls; we also created an air passage for the entire first floor through the implementation of bay windows in the front and French doors in the back.

Increased ventilation of the living room was made possible by taking down the walls; we also created an air passage for the entire first floor through the implementation of bay windows in the front and French doors in the back.

Mazzeo_Maple_022310_1685.jpg
 We enlarged the living room space by 50% by converting the basement into a den, which greatly increased their usable space. Cross-ventilation was made possible by having windows on both the front and back of this basement den. Height and the low level of light were concerns in this space and using recessed lighting resolved both issues.

We enlarged the living room space by 50% by converting the basement into a den, which greatly increased their usable space. Cross-ventilation was made possible by having windows on both the front and back of this basement den. Height and the low level of light were concerns in this space and using recessed lighting resolved both issues.

Mazzeo_Maple_022310_1737.jpg
Mazzeo_Maple_022310_1800.jpg
Mazzeo_Maple_022310_1731.jpg